Constructii hale si platforme industriale, confectii metalice, pardoseli industriale si hidroizolatii

Problemele care va dau batai de cap in constructii, langa noi le veti putea rezolva cu solutii profesionale Sika.

Va oferim solutii optime si durabile bazate pe tehnologiile Sika, care urmaresc realizarea eficienta a proiectelor din industrie si constructii:

Etansare: reduce la minim infiltrarea gazelor si lichidelor prin goluri si cavitati precum si transmiterea, distribuirea sau pierderea caldurii. Pentru confortul mediului interior asiguram o rezistenta buna a peretilor la fluctuatii de temperatura, vibratii si imbatranire. Aplicabilitatea incepand de la suprafete mari de acoperisuri plane, placari de pereti si sisteme de retentie a apei.

Lipire: se asigura o imbinare elastica, permanenta sau rigida a diferitelor materiale prin intermediul unor procese inovatoare. Folosind produsele Sika asiguram siguranta si garantia produselor finite si in acelasi timp o proiectare flexibila a constructiilor. Aplicabilitatea fiind asigurata incepand cu industria auto si ajungand la constructia de poduri din beton.

Amortizare: urmarim reducerea vibratiilor la obiectele fixe si mobile precum si scaderea rezonantei si emisiei de zgomot in cazul structurilor portante si cavitatilor. Aplicarea acestor solutii este diversa, putem enumera cateva si anume: industria auto, constructia de poduri din beton. Optimizarea structurilor din domeniul constructiilor si industriei folosind aceste solutii asigura o calitate ridicata si un grad de siguranta sporit.

Protectie: conservarea structurilor noi si a celor renovate utilizand solutiile oferite de produsele Sika asigura o investitie garantata si de durata. Aplicabilitatea pe structurile din beton si otel confera o rezistenta indelungata la intemperii si fluctuatii de temperatura.